header-tila

logo


 

Niilo 2012

Niilopatsaan sai Peppi Pitkätossuna kesän esiintynyt Veera Herranen.

 

Kunniakirjan ja tuohitorven (vuoden 2012 niilopatsas) Veeralle ojensi Teatteriyhdistyksen puheenjohtaja Harri Tastula.

 

Veera Herranen oli pääosassa kesällä esitetyssä Peppi Pitkätossu-näytelmässä Pyynikkilässä.

Ruoveden Teatteriyhdistyksen johtokunta asettui Niilosta päättäessään samalle kannalle äänetäjien enemmistön kanssa, mutta painotti valinnassaan Veeran toiminnan muitakin puolia, onnistuneen roolisuorituksen lisäksi.

Johtokunta kiitteli hänen merkitystään Tampereen Peppi -esityksen veturina, roolihenkikön kautta tapahtunutta Peppi-näytelmän markkinointia, sekä aktiivista osallistumista teatteriyhdistyksen ja sen johtokunnan toimintaan, Tapani Uusiniitty kertoi perusteluissa.

Viime vuoden Niilo, Marko Kyllästinen, oli tehnyt seuraavalle Niilolle tuohisen torven. Kyllästinen ei itse ollut luovuttamassa palkintoa, mutta saatesanat hän oli siihen liittänyt: ”Torven haltija on erityisasemassa. Hän saa äänensä kuuluville ja tämä torvi soi! Käytä torvea harkitusti, sillä muuten saatat muuttua itsekin torveksi!”

Ääniä annettiin tänä vuonna ennätysmäärä, yhteensä 45 kappaletta.

-Anne Kojola

 

Uutiset

  • Syksyn perinteinen teatterimatka järjestetään poikkeuksellisesti maaliskuussa 2019. Matka suuntautuu lauantaina 9.3.2018 Tampereen teatteriin katsomaan Sademiestä. Sademies on koskettava ja hauska tarina itsensä löytämisestä, erilaisuudesta ja erityisyydestä. Lisätietoa, aikataulut ja ilmoittautumiset lähempänä matkaa.

Lahjakortit

Ja Jumala loi naisen

Ensi-iltaan aikaa   161 Days

ruovesiOP uusiennakkolippuhd markkinointi

Valokuvat näytelmistä: ©Heikki Saarinen, ©logoala©Antti Salkosalo ja ©Enni Verkkala