header-tila

logo


 

Niilo 2011

Artikkelin hakemisto

Vuonna 2011 Vuoden Niiloksi valittiin Marko Kyllästinen. Kuvassa Marko Kyllästinen ja Salme Lehtonen (vuoden 2010 Niilo), joka luovutti niilopatsaan Markolle. Ruovesi-lehden artikkeli tulossa...

Kuva Anne Kojola

Vuoden Niilon valinnan julkistamispuhe Niilo-Gaalassa Sointulassa pe 18.11.2011

Hyvät naiset ja herrat! Arvoisa yleisö ja muut läsnäolijat!

Jos meillä vallitsisi Lapuan laki ja jakaisimme lapualaisten tavoin Jalmari-Gaalassa Jalmari-palkintoja, olisi Ruoveden Teatteriyhdistyksen johtokunta selvinnyt tämänvuotisesta tehtävästään varsin helpolla.

Jalmarien jako aloitettiin Lapualla vuotta myöhemmin kuin Niilojen jako Ruovedellä. Jalmari-palkintoja jaettiin ensimmäisellä kerralla peräti yhdeksän. Ruoveden tämänvuotisessa Niilo-äänestyksessä äänestettiin kaikkiaan kahdeksaa henkilöä eli tällä logiikalla palkintoja oli enemmän kuin Ruovedellä nyt palkituiksi ehdotettuja.

Uutiset

  • Syksyn perinteinen teatterimatka järjestetään poikkeuksellisesti maaliskuussa 2019. Matka suuntautuu lauantaina 9.3.2018 Tampereen teatteriin katsomaan Sademiestä. Sademies on koskettava ja hauska tarina itsensä löytämisestä, erilaisuudesta ja erityisyydestä. Lisätietoa, aikataulut ja ilmoittautumiset lähempänä matkaa.

Lahjakortit

Ja Jumala loi naisen

Ensi-iltaan aikaa   161 Days

ruovesiOP uusiennakkolippuhd markkinointi

Valokuvat näytelmistä: ©Heikki Saarinen, ©logoala©Antti Salkosalo ja ©Enni Verkkala