header-tila

logo


 

Niilo 2017 on Maija Walli

Jo useita vuosia teatterilaisten kahvituksesta ja kahviosta, sekä teatteriyhdistyksen taloudesta huolehtinut ja vastannut Maija Walli on valittu yleisöäänestyksen perusteella vuoden 2017 Niilo-palkinnon saajaksi. Nyt jaettu palkinto oli järjestyksessään kymmenes.

 

Alla perusteluita Maijan valinnalle:

-Maija W. on aikamoinen tehopakkaus taustajoukoissa, mm. rahaston ja kahvitusten hoitaja. Monta vuotta on MW saanut muutaman äänen näissä änestyksissä, jokohan olisi hänen vuoro saada oma Niilo? Tai joku muu näkyvä palkinto työstään?

-Niin tärkeä henkilö koko yhdistyksen pyörittämisessä, eikä juuri kiitosta kuule, kun ei lavalla esiinny. Ansaitsee Niilon!

-Vuosikausien uurastus mm. kahvilan toiminnan sujumisen eteen.

-"uskollisempaa puurtajaa saa hakea "

-Tärkeä taustahenkilö. Ei olisi yhdistystä ilman Maijan työpanosta, kahvilaa esityksissä ja suuhunpantavaa harjoituksissa, rahastonhoitokin takkuaisi ilman Maijaa.

-Ilman Maijan taustatyötä ei olisi toimivaa yhdistystä: Teatterin tunnelmaa, kahvia ja kastettavaa harjoituksissa ja väliaikakahvilaa, rahastonhoitajan työtä unohtamatta.

 

Kun nyt jaettava Niilo-palkinto oli järjestyksessään 10. päätti johtokunta muistaa Erityis-Niilolla yhdistyksen entistä puheenjohtajaa sekä Niilo-palkinnon isää, Tapani Uusiniittyä. 

Niilo-äänet jakautuivat seuraavasti:

Maija Walli 19

Toni Rantanen 7

Eissi Kauppinen 4

Hanna Kallionpää 3

Heli Moksunen 3

Anne Hackman 2

Maija Tastula 1

Mika Pystylä 1

Veikko Malmi 1

Martti Salmela 1

Sirpa Bertling 1

Kuten kotisivuilta löytyy:

Maailmalla jaetaan Oskareita ja Suomessa Jusseja. Miksei siis Ruovedellä jaettaisi Niilo-patsaita?

Näin hunteerasi Ruoveden Teatteriyhdistys ja aloitti 20-vuotisjuhlavuonnaan Niilojen jakamisen. Niilo-patsas päätettiin antaa vuosittain sille, jonka katsottiin ansiokkaimmin puuhanneen Ruoveden teatterielämän hyväksi. Pystin lisäksi voittaja saa kunniakirjan sekä pienen summan rahaa, jolla hän voi ostaa tykötarpeet tehdäkseen tai teettääkseen Niilon seuraajalleen.

 MG 1862

 

 

Uutiset

  • Käy vastaamassa markkintikyselyymme, niin osaamme kohdentaa mainontaamme paremmin tulevina vuosina. Vastaa tästä

Liput

Ja Jumala loi naisen

Ensi-iltaan aikaa Finding your local time... 2 Days

ruovesiOP uusiennakkolippuhd markkinointi

Valokuvat näytelmistä: ©Heikki Saarinen, ©logoala©Antti Salkosalo ja ©Enni Verkkala