header-tila

logo


 

Niilo 2015

Niilo 2015

Vuoden 2015 Niilo-palkinnon vastaanotti luottopuvustajamme Hanna Saarinen. Monena vuonna peräkkäin on Hanna tehnyt uusia ja kunnostanut vanhoja vaatteita näytelmiimme, sekä huolehtinut puhdistamisista ja kunnostamisesta esityskauden aikana.

Perusteluja Hannan valinnalle oli seuraavanaisia

-"Tehnyt monta vuotta äärettömän arvokasta työtä teatterille! Kaunis niin sisältä kuin ulkoa, taitava ompelija ja taustatuki vailla vertaansa."

-"Monen vuoden puvustus. Tarviiko enempää perustella?Monen vuoden puvustus. Tarviiko enempää perustella?"

-"Antaumuksella ja innolla puvustanut näytelmiä upeasti! Paneutuu hommaan tunteja tai kilometrejä säästämättä! Tärkeä osa kokonaisuutta sekä uskomaton hengenluoja tämä Hanna!"

-"Hanna on tehnyt paljon töitä puvustuksen eteen, ja puvustus onkin ollut upea."

-"Paitsi puvustaja, myös tsemppari ja yhteishengen luoja, joka on koko sydämellään touhussa mukana"

-"Antaumuksella puvustanut ja talkoillut teatterin hyväksi vuodesta toiseen, laskematta työtunteja, koko sydämellään. Innostava, myönteinen asenne."

 

Ääniä tuli yhteensä 20 kpl. Jakauma oli seuraavanlainen:

Hanna Saarinen 11

Maija Walli 5

Eissi Kauppinen 2

Riku Seppälä+perh. 1

Pirkko Leimu 1 

Uutiset

  • Ruoveden Teatteriyhdistys ry:n vuosikokokusessa on valittu toimintaa luotsaamaan uusi puheenjohtaja. Katri Isomäki aloitti puheenjohtajan tehtävässä 17.3.2019. Väistyvä puheenjohtaja, Harri Tastula, toimi yhdistyksemme johdossa 14 vuoden ajan. Hänen aikanaan saatiin Pyynikkilään muunmuuassa uusi katettu katsomo. Vaikka puheenjohtajuus vaihtui, on Harri edelleen aktiivisesti mukana johtokunnassa sekä muussa yhdistyksemme toiminnassa. 

Liput

Ja Jumala loi naisen

Ensi-iltaan aikaa   100 Days

ruovesiOP uusiennakkolippuhd markkinointi

Valokuvat näytelmistä: ©Heikki Saarinen, ©logoala©Antti Salkosalo ja ©Enni Verkkala